Aftenen i Leicester blev en sand fest af intens spænding, der leverede action på højeste niveau. Publikum blev vidner til et drama, hvor de to største favoritter, Michael Smith og Michael van Gerwen, blev sendt hjem, hvilket satte sit præg på turneringen.

Grand Prix-formatet, hvor spillerne kæmper i sæt og skal ramme en dobbelt for at fortsætte, er uden tvivl med til at hæve niveauet og skabe ekstra drama. Vi håber at PDC overvejer at integrere dette format i flere turneringer – for eksempel ved at anvende det under Players Championship-datoerne, hvor spillere, der ikke har kvalificeret sig til Euro Tour, kan kæmpe om de sidste pladser.

Kampene den anden dag i World Grand Prix

  • Dave Chisnall vs Cameron Menzies: Chisnall leverede en suveræn præstation og besejrede Menzies med 3-0, 3-0. 4 x 180 og 6 x 140+ var bevis på hans præcision.
  • Luke Woodhouse vs Dimitri Van den Bergh: En intens kamp, hvor Van den Bergh kæmpede sig tilbage efter en ujævn start og brød Woodhouses serve med en spektakulær 132-udgang.
  • Mike De Decker vs Damon Heta: De Decker imponerede med en koldblodig comeback, men Heta kunne ikke udnytte sine muligheder og måtte se sig besejret af debutanten.
  • Peter Wright vs James Wade: Wade viste skarphed, når det gjaldt udgange, og besejrede Wright, der kæmpede med præcisionen.
  • Gerwyn Price vs Danny Noppert: Price indså sin fejl i første sæt, men kom stærkt tilbage og snuppede en thriller af en sejr, efter Noppert missede en matchpil.

Vi er kun halvvejs gennem turneringen, og der er allerede lagt op til masser af drama og nervepirrende dueller. Hvad vil den næste runde bringe? Det er kun et spørgsmål om tid, før vi finder ud af det!