Efter 4 dages spil er det nu klart, hvilke 8 spillere der har kvalificeret sig til kvartfinalerne i World Grand Prix. Det er en herlig blanding af favoritter krydret med nogle overraskelser.

Torsdag blev den anden runde af Grand Prix afsluttet, hvilket betyder, at vi nu ved, hvilke spillere der får chancen for at vinde titlen. Aftenen begyndte med, at Mike De Decker overraskende slog Gary Anderson med klare 3-0. De Decker imponerede stort på scenen og virker utroligt selvsikker. I kampen mod Anderson var det især udgangene, der sad for De Decker. Af 15 pile satte De Decker 9 stykker, hvilket er 60%, og det er utroligt stærkt. I den anden kamp vandt James Wade 3-0 over Gerwyn Price. Price havde sine chancer i første leg, men da Wade vandt sættet med 3-2, blev opadbakken for stor for Iceman.

Joe Cullen tog revanche mod Daryl Gurney efter nederlaget i Masters sidst. Det var Gurney, der startede bedst og kom foran med 2-1 i sæt, før Cullen kunne vinde både det fjerde og femte sæt med 3-0.

I den sidste kamp for aftenen leverede Dimitri Van den Bergh en imponerende sejr, da han besejrede Dave Chisnall med 3-1. Van den Bergh kastede hele 7 180’ere på 17 legs dart. Hvis Van den Bergh kan fortsætte med de tal, vil han blive en farlig udfordrer til titlen.

Sådan spilles kvartfinalerne:

Mick De Decker – James Wade
Rob Cross – Ryan Joyce
Luke Humphries – Jonny Clayton
Joe Cullen – Dimitri Van den Bergh

I kvartfinalerne spilles der bedst af 5 sæt.